Barış Aydın'dan Kırıkkalespor`a jest

Barış Aydın

Bölgesel Deplasmanlı Lig 6. grubunda zirve mücadelesi yapan Kırıkkalespor yönetim kurulu tarafından Ankara Sanayi ve İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Barış Aydın'a yapılan ziyaret sonrası işadamının maddi desteği Kırıkkalespor camiasında büyük se

MADDİ DESTEK

Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal`ın katkılarıyla Kırıkkalespor Yönetim Kurulu Başkanı Metin Karakuş, Yönetim Kurulu üyeleri Mustafa Demirel, Tolga Özkan, Seçkin Yücel tarafından ziyaret edilen Ankara Sanayi İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Barış Aydın ve Yönetim Kurulu Üyesi Adem Yılmaz’ın hazır bulunduğu toplantıda MKE Kırıkkalespor`a bir maddi destekte bulunması spor camiasını mutlu etti.

BAŞARILAR DİLEDİ

Barış Aydın, “Futbol takımlarımızın yaşaması ancak işadamları ve kentlerin ileri gelenlerinin katkılarıyla olur. Kırıkkalespor yönetim kurulunun bana yaptığı ziyareti karşılıksız bırakmadım. Kendilerine ligde başarılar dilerim.” dedi.

BÜYÜK MORAL

Kırıkkalespor Başkanı Metin Karakuş ise iş adamı ve Ankara Sanayi ve İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Barış Aydın’ın kendilerine verdiği destekten dolayı teşekkür ederek “Hafta sonunda ikinci yarısı başlayacak olan lig maçları öncesi bu para bize büyük moral olmuştur.” diye konuştu.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ